Wij zijn op dit moment gesloten en genieten we van de zomervakantie. Vanaf 21 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Kegro Academy

Wij geloven in een leven lang leren. Waarom? Omdat wij vinden dat iedereen zijn of haar potentieel ten volle moet benutten.

De wereld om ons heen verandert snel. Om van alle ontwikkelingen in onze branche op de hoogte te blijven, willen we graag dat jij hierin meegroeit. Kegro Academy is bedoeld om jou in je professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Dat kan in je eigen functie of je groeit door in de organisatie.

“Wie veel vraagt, zal veel leren en veel onthouden”

- Francis Bacon

iSeeiKnow

Ons eigen interne trainingsprogramma! Je word geholpen door je eigen collega’s. Echte Kegro kenners die je opleiden. Je wordt slimmer “on the job” door het beantwoorden van multiplechoice vragen, opgesteld door je eigen collega’s. Zo optimaliseren we onze processen en reduceren we faalkosten. Zo wordt delen vermenigvuldigen! Je kan je eigen resultaten monitoren op basis van oefentijd, kennisniveau en verschillen ten opzichte van de vorige periode. Door herhaling blijf je leren en vergroot je, je kennis en tillen we onze organisatie sámen naar een hoger niveau.

Taalcursus

We hebben ook een aantal collega’s die Nederlands als tweede taal spreken of de Nederlandse taal nog niet of onvoldoende beheersen. Omdat we het extreem belangrijk vinden dat collega’s onderling goed communiceren, zeker ook gezien de veiligheid in de productie, dragen we graag bij aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal van niet-Nederlands sprekende collega’s. Hiervoor hebben we regelmatig interne taalcursussen.

Beroepsopleiding

Wil je nog doorgroeien in wat je doet of misschien beter worden in bepaalde aspecten van je werk? Zijn er interessante externe trainingen, een cursus of opleiding die je zou willen volgen? Wij denken graag met je mee om een bijpassende opleiding te vinden die jou verder kan helpen bij het waarmaken van je ambities.

Training & Opleiding via CBM

 

Digitalisering, robotisering en verdergaande automatisering hebben het werk ook in onze branche blijvend veranderd. Functies en werkinhoud wijzigen, oude banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Ook moeten we allemaal tot op latere leeftijd doorwerken. Als je naar de gebeurtenissen van de afgelopen 20 jaar kijkt, dan weet je zeker dat het werk in de meubelindustrie over 10 jaar ook weer heel anders zal zijn.

Wat dat precies betekent voor jouw toekomst, kun je niet voorspellen. Wat je wel weet, is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je loopbaan en ontwikkeling. Je kunt hier zelf mee aan de slag. Via onze branchevereniging CBM zijn er diverse mogelijkheden om cursussen te volgen. Suzanne en Astrid kunnen je hier meer over vertellen!