Wij zijn op dit moment gesloten en genieten we van de zomervakantie. Vanaf 21 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Oog voor het nu en de toekomst

Wat betekent ons werk voor het milieu, onze medewerkers, onze klant en de maatschappij? Die vraag stellen we ons voortdurend bij alles wat we doen. Dat stopt niet bij “groen” ondernemen en produceren. Het reduceren van afval, het verwarmen van de productieruimte met afvalhout, de verduurzaming van productieruimtes en kantoren, het aanpassen van het wagenpark naar elektrisch rijden, maar zeker ook het investeren in mens en maatschappij staat bij Kegro hoog op de agenda. Onderwerpen waarmee we onze eigen ecologische voetafdruk doorlopend kunnen verbeteren. Klik op deze link om te lezen hoe Kegro de deur naar een betere wereld wagenwijd open zet.

Werkbedrijf

We werken samen met arbeidsbemiddelingsbedrijf WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Zo hopen we dat mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, met ondersteuning van het Werkbedrijf, een passende baan vinden bij Kegro. We voelen ons maatschappelijk betrokken en willen op deze manier gevolg geven aan de participatiewet.

Pro college

Leren door doen! Ook werken we samen met het Pro College (Bemmel, Boxmeer, Wijchen en Nijmegen).
Het Pro College is ingericht voor leerlingen die sterk zijn in praktische vakken. Deze leerlingen leren het meest wanneer ze leren door doen. Kegro is voor deze leerlingen een ideaal bedrijf om hun carrière te starten en uit te bouwen!

Groei door innovatie

Zo luidt onze filosofie op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Op onze R&D afdeling werken we aan verdere verbeteringen en vernieuwingen van onze deuren, in het bijzonder op het gebied van deze twee thema’s. We hebben namelijk niet alleen oog voor de wensen van de opdrachtgever en consument, maar luisteren ook naar de behoeften en verwachtingen van de maatschappij. Daarom zijn onze deuren niet alleen innovatief en kwalitatief hoogwaardig, maar ook sterk en duurzaam. Hout is milieuvriendelijk, recyclebaar en geschikt als grondstof voor groene energie.

Verantwoord bosbeheer

Een belangrijk en onmisbaar element voor een maatschappelijk verantwoord beleid binnen onze industrie is het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen. Dit maakt het hout dat we gebruiken hernieuwbaar. Bomen kunnen na 20 tot 120 jaar geoogst worden terwijl grondstoffen als aardolie en erts eeuwen nodig hebben om tot ontwikkeling te komen. Onze producten worden altijd gemaakt van legaal hout. Daarnaast leveren wij onder FSC®-keurmerk. Hiermee ondersteunen we verantwoord bosbeheer over de gehele wereld. Voor onze klanten betekent dit dat we onze buitendeuren altijd maken van verantwoord gekapt hout voorzien van FSC®-keurmerk.

Duurzaam bouwen en renoveren

Duurzaam bouwen en renoveren winnen snel terrein. Steeds meer mensen hechten waarde aan een laag energieverbruik, een gezond binnenklimaat en een hoog comfort. Op onze R&D afdeling wordt dagelijks aandacht besteed aan het verbeteren van producten, concepten, maar ook diensten op dit gebied om aan de marktvraag te voldoen. Zo voegen we door toepassing van plaatmateriaal op basis van gemodificeerd houtvezel, een nieuwe dimensie toe aan de isolerende deurenlijn, bieden we optimale exploitatiekosten, zorgen de beperkte transportkosten voor een lagere CO2 footprint en minimaliseren we ons drukwerk. Hiermee gaan we net dat stapje verder om een bijdrage aan verantwoord ondernemen, duurzaam bosbeheer en een beter milieu te leveren.

Wij houden van hout

Onze topkwaliteit deuren zijn van hout, want we houden van hout. Hout is mooi, veelzijdig, sterk en milieuvriendelijk. Kortom; een geweldig materiaal om mee te werken.