Wij zijn op dit moment gesloten en genieten we van de zomervakantie. Vanaf 21 augustus zijn wij weer bereikbaar.

MBO+ of HBO

Groesbeek

Fulltime

Kantoor

Terug naar vacatures

Productbeheerder

Ter versterking van ons team zoeken wij een gedreven Productbeheerder zorgt voor het beheren en aanmaken van nieuwe lever- en productieartikelen in ons ERP-systeem zodat onze verkoop en productie optimaal kan functioneren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en nauwkeurige Productbeheerder met een goed technisch inzicht en sterke analytische vaardigheden. Jij bent iemand die graag de schakel is tussen verschillende afdelingen en effectief kan communiceren om ervoor te zorgen dat iedereen altijd over de juiste productinformatie beschikt.

Wat ga je doen als Productbeheerder?

  • Als Productbeheerder ben jij de spil in ons proces voor het beheren van onze productdata. Je zorgt ervoor dat onze artikeldatabase altijd up-to-date is en perfect aansluit bij de behoeften van onze productie- en verkoopafdelingen.
  • Beheren en aanmaken van nieuwe lever- en productieartikelen in ons ERP-systeem. Onderhouden van de artikeldatabase en zorgen voor nauwkeurigheid en consistentie in alle productgegevens.
  • Overleggen met verschillende afdelingen zoals Verkoop, Werkvoorbereiding en de CNC-programmeerafdeling over nieuwe of aangepaste artikelen.
  • Analyseren en optimaliseren van productdata om processen efficiënter te maken.
  • Technisch inzicht inzetten om complexe productstructuren en specificaties te beheren en te verbeteren.
  • Data-analyse gebruiken om samen met je collega’s het productaanbod en de gehanteerde verkoopprijzen te beoordelen en hier voorstellen voor aanpassing te doen.

Pas jij bij ons?

  • Minimaal een afgeronde MBO+ of HBO- opleiding, bij voorkeur in een technische richting.
  • Ervaring met ERP-systemen en het beheren van productdata is een pré.
  • Uitstekende analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Proactieve en zelfstandige werkhouding met oog voor detail.
  • Technisch inzicht om productstructuren te begrijpen en te verbeteren.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Als we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we binnen twee weken contact met je op. Als we raakvlakken zien nodigen we je uit om je sollicitatie te bespreken. Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, bespreken we je achtergrond en je interesse in de functie. Als wij én jij na het kennismakingsgesprek enthousiast zijn, volgt mogelijk een tweede gesprek. Dit gesprek biedt een dieper inzicht in de functie en jouw geschiktheid voor de rol.

Wil je meteen solliciteren?

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    Upload hier je CV (pdf, doc of txt, max. 3MB)
    Verwerking persoonsgegevens(Vereist)
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Michael Abbo
    Hoofd Bedrijfsbureau

    Inwerkprogramma

    Wanneer je bij ons aan de slag gaat, dan gooien we je niet in het diepe. Zeker wanneer je net begint is het belangrijk dat je snel je weg weet te vinden binnen Kegro. Wie doet nu wat en op welke afdeling. De 1e weken staan dus altijd in het teken van kennismaking en gewenning. Je gaat meelopen op, de voor jouw relevante, afdelingen en hebt gesprekken met je collega’s. Ook die waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Naast een goed inwerkschema is het ook belangrijk te weten met wie je een drankje doet op een van onze gezellige borrels en uitjes!

    Lees meer