Wij zijn op dit moment gesloten en genieten we van de zomervakantie. Vanaf 21 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Samen fit en vitaal

Fit je pensioen halen willen we toch allemaal? We hebben ons als doel gesteld om samen fit en vitaal te zijn en te blijven! Dit begint al met kleine dingen, zoals iedereen met een eigen werkplek een sta-bureau aan te bieden.

We vinden het belangrijk dat al onze collega’s “lekker in hun vel” zitten. Daar hoort een gezonde levensstijl bij. We bieden daarom iedereen een gezondheidscheck aan waarmee je inzicht krijgt in je eigen gezondheid en vitaliteit. Een gezonde privé/werk balans hoort daar natuurlijk ook bij.

Je brengt veel tijd door op het werk. Dan is het belangrijk dat het daar veilig is. Een veilige omgeving vraagt om goede arbeidsomstandigheden. Denk daarbij aan PBM’s, werkkleding en veiligheidsvoorschriften. Bij Kegro zorgen we voor een veilige en gezonde werkomgeving. Onze preventiemedewerker speelt daarin een grote rol.

Kegro Cycling

Naast dat we een eigen wielerkledinglijn hebben, fietsen we ook graag samen. Doe je mee?

Wandelroutes

Op onze Kegro App staan ook mooie wandelroutes van een half uur welke je in je pauze mee kan pakken vanuit Kegro. Even de benen strekken en een frisse neus halen!

Stappenteller

Heb je geen stappenteller? Geen nood, die krijg je van ons. Immers willen wij ook dat je die 10.000 stappen per dag haalt. Zeker als je veel zittend werk hebt, dan is het goed om in je pauze of na je werk nog even naar buiten te gaan om die frisse neus en de 10.000 stappen te halen!